قالب پاورپوینت مذهبی شامل 41 اسلاید متنوع و جذاب است که به راحتی قابل ویرایش هستند. این قالب پاورپوینت با به کارگیری المان های مذهبی و دینی، ارائه ی محتوا و اثرگذاری آن بر مخاطبین را افزایش می دهد. این قالب پاورپوینت شامل اسلایدهای متنوعی است که ارائه ی اطلاعات، مفاهیم و پیام ها را به شیوه های مختلف امکان پذیر می کند. از این قالب برای ارائه های دانش آموزی، دانشجویی و تحقیقاتی در مورد مباحث مذهبی، دینی، اسلامی، الهیات، معنویات و… می توان استفاده کرد. با قرار دادن محتوای مدنظر خود در اسلایدهای طراحی شده، با سرعت بالا می توانید یک پاورپوینت جذاب و حرفه ای خلق کنید.
نمایشی از اسلایدهای این قالب را می توانید با کلیک بر ویدیوی زیر مشاهده کنید.
قالب پاورپوینت مذهبی که در این پست از سایت طرحیکا ارائه شده، با تنوع زیاد در نمونه اسلایدها، سرعت ساخت یک پاورپوینت حرفه ای برای ارائه را چند برابر می کند. کافی است محتوای مدنظر خود را در اسلایدهای از قبل طراحی شده قرار دهید. در تصویر زیر نیز، نمونه ای از اسلایدهای این قالب قابل مشاهده است.
همچنین در این قالب مجموعه ای از آیکون ها با کیفیت بالا و پس زمینه ی شفاف قرار گرفته که برای شخصی سازی پاورپوینت و متناسب با محتوا و سلیقه ی شما قابل استفاده خواهد بود. این آیکون ها قابلیت تغییر سایز و رنگ را بدون افت کیفیت دارا هستند.
ویژگی های قالب پاورپوینت مذهبی
قالب پاورپوینت مذهبی و دینی به سادگی قابل ویرایش بوده و ویژگی های آن شامل موارد زیر است:
• 41 اسلاید متنوع برای تحت تاثیر قرار دادن مخاطبان خود
• 100٪ قابل ویرایش و تغییرات آسان متن و رنگ ها
• شامل بیش از 500 آیکون اضافی برای شخصی سازی اسلایدها
• شامل طرح های گرافیکی با ویرایش آسان مانند نمودارها، جداول، اینفوگرافیک و…
• فرمت عریض 16:9 مناسب برای انواع صفحه نمایش
• طراحی شده برای استفاده در نرم افزار پاورپوینت
• شامل اطلاعاتی در مورد فونت ها
دسته بندی: قالب پاورپوینت اسلامی مذهبی
محتوای نمونه در مورد دین
دین معمولاً به عنوان یک نظام اجتماعی-فرهنگی از رفتارها و اعمال تعیین شده، اخلاقیات، باورها، جهان بینیها، متون، مکانهای مقدس، پیشگوییها یا سازمانها تعریف میشود که عموماً بشریت را به عناصر ماوراء طبیعی، ماورایی و معنوی مرتبط میکند.
واژهٔ دین در زبانهای ایرانی ریشه دارد. در سانسکریت و گاتها و دیگر بخشهای اوستا مکرر واژهٔ «دئنا» آمده دین در گاتها به معانی مختلف کیش، خصایص روحی، تشخص معنوی و همچنین به معنای وجدان بکار رفتهاست و به معنی اخیر دین یکی از قوای پنجگانهٔ باطن انسان است. واژه دین از واژه اوستایی دَئِنا ریشه میگیرد. خود واژه دئنا به ریشه کارواژه «دا» به معنی اندیشیدن و شناختن میرسد. در اوستا واژهٔ دئنا به معنی دین و نیز نیروی ایزدی بازشناسی نیک از بد گزارش شدهاست. دین میتواند بخش مرکزی هویت فرد باشد. فرهنگ لغتهای مدرن دین را یک سیستم سازمان یافته از اعتقادات و مناسک با محوریت یک موجود یا موجودات ماوراء طبیعی تعریف میکنند. تعلق به یک مذهب اغلب بیش از به اشتراک گذاشتن اعتقادات آن و شرکت در مراسم آن است. همچنین به معنای بخشی از یک اجتماع و گاهی فرهنگ است. ادیان جهان از جهات مختلف شبیه هم هستند. استفان پروترو، محقق، از این شباهتها به عنوان «شباهتهای خانوادگی» یاد میکند. همه ادیان شامل مناسک، کتاب مقدس و روزهای مقدس و مکانهای تجمع هستند |
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.